divendres, 8 d’abril del 2011

VI Olimpíada Espanyola de Biologia

Un alumne de segon de Batxillerat de Catalunya serà un dels quatre representants espanyols en la XXII Olimpíada Internacional de Biologia a Taiwan

La VI Olimpíada Espanyola de Biologia s'ha celebrat a Granada del 31 de març al 3 d'abril amb la participació d'alumnes de totes les comunitats autònomes de l'estat espanyol i d'alguns centres educatius espanyols de l'estranger. En total hi han intervingut 61 alumnes de segon de Batxillerat que prèviament havien guanyat les respectives fases autonòmiques o locals.

L'alumne Aitor López González del Col·legi Maristes de Rubí ha guanyat una de les quatre medalles d'or. Per tant serà un dels quatre representants de l'estat espanyol a l'Olimpíada Internacional de Biologia que es celebrarà del 10 al 16 de juliol a Taipei (Taiwan).


Els guanyadors de les medalles d'or: Aitor López González del Col·legi Maristes de Rubí (Barcelona), Àlvaro Gabaldón Badiola de l'IES Isabel la Católica (Madrid), Diana Esteller Gauxax de l'IES Sant MAteu (La Jana-Castellón) i Pablo Hernández Malmierca de l'IES Alameda d'Osuna (Madrid)