dijous, 14 d’abril del 2011

"Aprèn les eines per a una recerca de feina eficaç"

Us volem fer arribar aquesta informació que hem considerat molt interessant i adient per qualsevol estudiant de les llicenciatures de Biologia, Bioquímica i Biotecnologia que es pot trobar en el darrer curs dels seus estudis i que pot ajudar-li a l'hora de la incorporació al cada vegada més difícil món laboral.

El proper dimecres 4 de maig de 13 a 15 hores i a la Sala d'Actes de l'Edifici C tindrà lloc el curs "Aprèn les eines per a una recerca de feina eficaç: carta, curriculum i entrevista de treball".
Aquest curs, que té com a finalitat donar una formació inicial en la cerca de feina  i que està destinat a estudiants del darrer curs de les llicenciatures de Biologia, Biotecnologia i Bioquímica, serà impartit per professionals en aquest camp de Barcelona Activa i està organitzat per la Facultat de Biociències i Treball Campus.
Els estudiants interessats en participar-hi hauran d'enviar, abans del 2 de maig, les següents dades personals en un correu electrònic a Treball Campus (treball.campus@uab.cat): Nom i Cognoms, DNI, NIU i Estudis Vigents a la UAB.
A l'Assumpte del missatge electrònic s'haurà d'indicar: "Inscripció a l'activitat Aprèn les eines per a una recerca de feina eficaç" o "Descobreix les oportunitats del mercat laboral".
Les places són limitades i l'acceptació serà per rigurós ordre d'arribada de la sol·licitud.