dimarts, 8 de juliol de 2014

RELATS MICROSCÒPICS

Ja és a la venda a Google i Amazon l' e-book il · lustrat publicat per la SEM i l'editorial Hèlix amb els 5 MILLORS CONTES del concurs RELATS microscòpics ... És  tracta d'un excel · lent compendi de divulgació de la nostra ciència, i el millor regal per iniciar als més joves de la casa a la Microbiologia (i perquè la gent gran passem una bona estona).

De forma promocional NOMÉS FINS AL 15 de JULIOL, es pot veure el 100% del llibre en obert a Google Llibres. Per a això, entreu a http://books.google.es/ i poseu al cercador "Relats microscòpics".

Això us permetrà descobrir, explorar - com si fos una còpia física -, i trobar on comprar-lo (Google Play). La compra (5 € + IVA) et permetrà veure'l quan vulguis en Kindle, eBooks, tablets, smartphones o ordinadors, i s'ajustarà automàticament segons la mida de la pantalla.

Si preferiu comprar el llibre des de la plataforma d'Amazon, també està disponible. Però aquí no es pot veure el 100%, només comprar: http://www.amazon.es/gp/product/B00LDWZR2A

Si teniu amics en altres parts del món, també poden comprar el llibre a Amazon seguint els links locals al peu d'aquest missatge.

Esperem que sigui un èxit de vendes!!

Alemanya: http://www.amazon.de/gp/product/B00LDWZR2A
Brasil: https://www.amazon.com.br/dp/B00LDWZR2A
Canadà: http://www.amazon.ca/gp/product/B00LDWZR2A
EUA: http://www.amazon.com/dp/B00LDWZR2A
França: http://www.amazon.fr/gp/product/B00LDWZR2A
Índia: http://www.amazon.in/gp/product/B00LDWZR2A
Itàlia: http://www.amazon.it/gp/product/B00LDWZR2A
Mèxic: https://www.amazon.com.mx/dp/B00LDWZR2A
Regne Unit: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LDWZR2A
Japó: http://www.amazon.co.jp/gp/product/B00LDWZR2A

Per a un millor ús de Google Play Books:
https://support.google.com/googleplay/digital-content/?hl=es